Haber

Soğuk korkusunu yenmek için kampa katılan Çağla Şıkel, buz dolu fıçıda 2 dakikadan fazla bekledi!

Çağla Şıkel, soğuk korkusunu yenmek için oğluyla birlikte kampa katıldı. Buz dolu fıçıda iki dakikadan fazla kalan Çağla Şıkel’in paylaşımları çok konuşuldu! Ayrıntılar?

Çağla Şıkel güzelliği, fiziği, merak edilen özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin dünyasının gözbebeklerinden biri.

Şimdilerde oğullarıyla tatilin tadını çıkaran sevimli model ve sunucu, geçtiğimiz saatlerde Instagram hesabıyla karşımıza çıkan herkesin ağzını açık bıraktı!

Uzun zamandır bu anı beklediğini vurgulayan Çağla Şıkel, soğuk korkusunu yenmek için oğluyla birlikte kampa katıldı.

Soğuk algınlığı korkusundan kurtulmak için soğukla ​​yüzleşmeyi gerektiren bu deneyimin uzun zamandır beklediği ve hazırlanmakta olduğunu vurgulayan Çağla Şıkel, o anları saniye saniye paylaştı ve şöyle anlattı:

O cesareti benden, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyim yaşamak inanılmazdı, iyi ki yanımdasın oğlum, teşekkürler ?? İkimiz de soğuktan nefret ederiz. Üşümeyi, soğuk suda yüzmeyi, soğuk duş almayı ikimiz de pek sevmiyoruz.. (öyleydi) Ama kafamdaki bu kalıpları kırmak isterken, sağlığa faydalarını okuyunca denemek için sabırsızlanıyordum… Sonra soğuk banyoyu @plnsilverr sayesinde keşfettik, onun sayesinde ? ?? Mental olarak hazırlanıyorum. Ben soğuğa değil sadece nefesime odaklandım çünkü soğuğun dayanılmaz olduğunu düşünen sadece zihnimiz ?? Yaklaşık 4 derecelik suda 2 dakikalık rüya deneyimleri, mutlaka deneyin? Çok teşekkürler

İşte oğlu Kuzey ve Çağla Şıkel’in buz dolu fıçıya girmeden önceki, esnadaki ve sonraki anlarının derlemesi ?

Hadi bakalım ? Çağla Şıkel’in 4 derece suda iki dakikadan fazla kaldığı o anlar için!

Peki ya hava o kadar sıcak ki Çağla Şıkel’i buz dolu bir fıçıda görmek insanın içini rahatlatıyor değil mi? O zaman sözün var! Bu soğuk korkusunu yenmek için kullandıkları yöntem hakkında ne dersiniz? Yorumlarda buluşalım!

haskoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu