Teknoloji

PS Plus fiyatları yüzde 600 arttı

Oyun tutkunlarının yakından takip ettiği özelliklerden biri de Playstation Plus üyeliği… En yakın rakiplerinden XBox’un Game Pass üyeliği gibi pek çok özel oyunu bünyesinde barındıran PS Plus, aynı zamanda Playstation’ın online oyun oynayabilmesi için zorunlu kıldığı bir üyeliktir. .

ESKİ FİYATA 1 YIL UZATMA SINIRI

Avrupa’daki fiyat artışının ardından PS Plus’ın Türkiye’deki fiyatlarının da artacağı bir süredir konuşuluyordu. Hatta bu artış endişesiyle birçok kişi üyeliklerini eski fiyattan uzatmak için yarıştı. Ancak son dönemde PS Plus üyeliğini uzun yıllar eski fiyatla sürdürmek isteyenler bir sürprizle karşılaştı. Artış söylentilerinin yayılmaya başlaması ve bazı kullanıcıların üyeliklerini uzatmasının ardından geçtiğimiz hafta eski fiyattan uzatmaya sadece 1 yıl süreyle izin verildi.

YÜZDE 600 ARTIŞ YANSIDI

Sony, ABD pazarında PS Plus fiyatlarını yüzde 33 oranında artırmıştı. Türkiye’de bugün beklenen artış fiyatlara yansıdı. PS Plus’ın en pahalı üyelik versiyonu olan Deluxe’ün 1 yıllık üyelik fiyatı bugün 460 TL’den 2.740 TL’ye yükseldi. Böylece yüzde 600’e varan bir artış yansıdı. Her ay farklı ücretsiz oyunların, klasiklerin yer aldığı kataloğun ve yeni oyun indirimlerinin yer aldığı üyelik fiyatındaki bu yüksek artış, oyunseverler arasında da heyecan yarattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu