Haber

Erdoğan ve Bahçeli Deprem Bölgesini Birlikte Ziyaret Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremin vurduğu 10 kişiyle ziyaret edecek.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, depremin vurduğu illeri birlikte ziyaret etme kararı aldı.

Perşembe günü Bahçeli’nin Erdoğan’ı ziyaretinde bölgeye gidilmesi konusunda mutabakata varıldı.

İki cumhurbaşkanının bölgeyi ziyaret teklifinin Erdoğan’dan geldiği öğrenildi. Ziyaretin bir veya iki gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Bahçeli, “Biz diğerleri gibi şov peşinde değiliz” dedi.

Bahçeli’nin bölgeye gitmemesi eleştiri konusu oldu.

Sosyal medya hesabından Bahçeli, “Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde olduğu için gelişmeleri Ankara’dan takip ettim. Meslektaşlarımız ilden ile, ilçeden köye yardım çağrılarına koştu. Biz diğerleri gibi şov peşinde değiliz. Milletimizin yaşadığı her acı bizim acımızdır. Osmaniye’de, Kahramanmaraş’ta, Hatay’da, Adıyaman’da, Diyarbakır’da, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te, Kilis’te, Adana’da, Malatya’da halkımla tek ses olacağım, onları da sırayla ziyaret edeceğim.

Depremin kurbanları Osmaniyeliler Bahçeli’ye tepkili. Tepkinin asıl nedeni, Bahçeli’nin doğduğu ve kent ziyareti sırasında kaldığı evin yerine yapılan ‘Devlet Bey Köşkü’nün deprem sonrası vatandaşların kullanımına açılmamasıydı.

Depremde konağın karşısındaki evi yıkılan 3 çocuk annesi TE ‘Buraya o kadar insan doluştu ki o kapıyı açıp çocukları içeri almadılar. Depremin ilk günü o kapıyı açıp bahçedekileri yağmurda bırakabilirlerdi.kelimeleri kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu