Haber

Kayseri Kocasinan’da sokak oyunlarına ilgi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Sokak oyunlarına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak ‘Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışıyla çalıştıklarını belirterek; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her biri bizim için ayrı bir değer ve zenginliktir” dedi.

Her hafta farklı mahallelerde düzenlenen Sokak Oyunları Festivali’nin bu kez durağı Yeşil Mahalle oldu. Çocuklar sokak oyunlarının keyfini çıkarırken, aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları yeniden görmenin mutluluğunu yaşadı. Oyunlarda kıyasıya yarışan çocukları şaşırtarak etkinliğe katılan Önder Çolakbayrakdar, sevgi gösterileriyle karşılandı.

Unutulan sokak oyunlarının Kocasinan’da yaşatılmaya devam ettiğini vurguladı. Önder Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak 7’den 70’e, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese hizmet etmek için var gücüyle çalıştıklarını belirterek; “Belediye hizmetlerinin yanı sıra çocuklarımızı ve gençlerimizi daha çok sevindirecek ve eğlendirecek etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımız bu etkinliklerde eğlenirken yanlarındaki ailelerin de yüzü gülüyor. Sizin memnuniyetiniz bizim mutluluğumuz demektir. Biz Kocasinan olarak büyük bir aileyiz. Bu ailede hep birlikte gülmeli, eğlenmeli ve hep birlikte mutlu olmalıyız. Umarım mutluluğunuz her geçen gün artar. Çocuklarımız gözbebeğimizdir. Bu nedenle çocuklar için yaptığımız bu ve benzeri etkinlikleri devam ettireceğiz” dedi.

Sandalye kapma, halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı gibi oyunlara katılan çocuklar, birbirleriyle mücadele ederken oyunlar oynamanın keyfini çıkardılar. Program, lider Çolakbayrakdar’ın vatandaşlara kendi elleriyle pilav ve tatlı ikram etmesiyle sona erdi.

yenisarbademlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu