Teknoloji

vivo vergiden muaf olarak satılacak telefonlarını paylaştı

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği sağlanması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 1 Kasım’da yürürlüğe girecek kararnameyle üniversite öğrencilerine, satış fiyatı 9 bin 500 TL’yi aşmayan cep telefonu alımlarında 5 bin 500 TL destek verilecek.

Uygulama kapsamında öğrencilerin avantajlı olarak satın alabileceği telefonlar arasında Vivo’nun Türkiye’deki Gebze fabrikasında ürettiği Y serisi modeller yer alıyor. vivo, öğrencilere Y Serisi altında geniş bir Y36, Y35, Y22s, Y27, Y17s ve Y16 modeli yelpazesi sunar. Vivo, devletin öğrencilere vereceği desteğin yanı sıra myvivoshop.com’dan Y16, Y17s, Y27 ve Y35 modellerini satın alan kullanıcılara 500 TL sepet indirimi ve 400 TL olmak üzere toplam 900 TL ekstra destek veriyor. kupon desteği.

Şık ve şık tasarımı ileri teknolojiyle birleştiren Y35, güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle kullanıcılara yüksek performans, 8 GB RAM’iyle ise yüksek hız sunuyor. Kullanıcıların fotoğraf, video ve oyunlarını istedikleri süre boyunca güvenle saklamalarına olanak tanıyan Y35’in 256 GB depolama alanını 1 TB’a kadar genişletmek de mümkün. 8 GB’a kadar boş ROM alanı genişletilmiş RAM olarak kullanılabildiği için uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapılabilir ve tüm uygulamalar tereddüt etmeden indirilip donmadan çalıştırılabilir. Kusursuz bir görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi sunan Y35 ile kullanıcılar 7 saatten fazla oyun oynayabiliyor, 14 saatten fazla ise HD film izleyebiliyor. 5000 mAh uzun ömürlü bataryası, 18 W hızlı şarjı ve yapay zeka destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde cihaz, yüzde 100 şarj edildiğinde yaklaşık 2 gün açık kalabiliyor. Telefon ayrıca toza karşı IP5X, suya karşı ise IPX4 sertifikasına sahip.

MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alan 4G destekli vivo Y27, Android 13 işletim sisteminde çalışıyor. 6 GB RAM + 6 GB Sanal RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sayesinde kullanıcılar, telefonlarına istedikleri kadar uygulama, resim, fotoğraf ve belge indirip saklama olanağına sahip oluyor. Cihazın depolama alanı MicroSD kart desteği ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor. 5000 mAh bataryası ve 44W hızlı şarj desteğiyle telefon, priz arama derdi olmadan gün boyu kesintisiz kullanılabiliyor.

4G destekli vivo Y17’ler, Android 13 işletim sistemi ve FunTouch OS 13 kullanıcı arayüzünde çalışıyor. MediaTek Helio G85 işlemciye sahip olan telefon, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla geliyor. Cihazın depolama kapasitesi MicroSD kart desteği ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor. 5.000 mAh büyüklüğündeki bataryasıyla telefon, YouTube’da 20 saate yakın video izlemenize olanak sağlıyor. Çift SIM kart desteği sunan telefon, aynı zamanda IP54 sıçramaya dayanıklılık sertifikasına da sahip.

MediaTek P35 sekiz çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM ile güçlendirilen Y16, kullanıcıların günlük iş ve eğlence ihtiyaçlarını hızla karşılıyor. 4GB+4GB Extended RAM 3.0 ve 64GB ROM kapasitesine sahip olan Y16’nın hafızası, üçlü kart yuvası sayesinde 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar en sevdikleri müzik, film, fotoğraf ve görseller için her zaman boş alana sahip olur. Telefonun 6,51 inç Halo FullView™ ekranı hem görüntüler hem de oyunlar için en iyi görüntülemeyi sunar. 5MP selfie kamerası, 13MP ana kamera ve 2MP makro kameradan oluşan kamera seti ve yapay zeka desteğiyle telefon, kullanıcıların fotoğraf ve görüntü konusunda tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kullanıcılara güncel, güvenli, istikrarlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi sunmak amacıyla vivo, Y serisindeki tüm modellerini iki ana Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisiyle sunuyor. Tüketiciler myvivoshop.com’dan seçtikleri vivo telefonları satın aldıklarında 2 yıllık zorunlu üretici garantisine ek olarak 1 yıllık ekstra ücretsiz üretici garantisine de sahip oluyorlar.

kovancilar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu