Haber

E-Spor Şampiyonlar Ligi Finali İzmir’de

İzmir, E-spor alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı. DenizBank İstanbul Wildcats, 2023 League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu Finalleri’nde şampiyon oldu. DenizBank İstanbul Wildcats, NASR E-spor’u 3-1 mağlup ederek kupaya uzandı.

Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İZFAŞ ve Ninja Company iş birliğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen finalde DenizBank İstanbul Yaban Kedileri üst üste 4. kez şampiyonluğa ulaşarak kupaya uzandı. Takım daha önce 2022 kış, 2022 yaz ve 2023 kış sezonlarında şampiyonluk yaşamıştı. Finale yoğun ilgi gösteren LoL hayranları renkli görüntüler oluşturdu. Takımında üç Türk ve iki Güney Koreli sporcuyu barındıran grup, Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu yerel liglerinden en iyi takımların yer aldığı EMEA Masters turnuvasında kupayı Türkiye’ye getirdi.

Serinin en değerli oyuncusu BAO

DenizBank İstanbul Wildcats’in Güney Koreli atıcısı BAO, performansıyla finalin en değerli oyuncusu seçildi. BAO, geçen yıl İzmir’de düzenlenen finalde de yarışmıştı. Başarılı oyuncu, şampiyonluk sevincini 1 yıl aradan sonra İzmir’de yaşamayı başardı.

Türkiye’yi DenizBank Istanbul Wildcats, NASR Esports ve FUT Esports’un temsil edeceği EMEA Masters, 13 Ağustos’ta başlayacak. – İZMİR

merkezefendi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu