Haber

Art Sokaklar hakkında onbinlerce kişiyi sevindirecek açıklama! Yine ortalığı karıştırdı

Kanal D ekranında on beş yılı aşkın süredir ekranlarda olan ve sıkı takipçilerinin ilgisini çekecek olan Art Sokaklar dizisi hakkında karar alındı. Bilindiği üzere Sanat Sokaklar’ın yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle projeye ara vermişti.

İzleyicilerin merakla beklediği Art Sokaklar’ın ekranlara dönüşü dikkatleri üzerine çekti. Konuyla ilgili olarak Kanal D’den yapılan açıklama dikkat çekti. Gelen son bilgiler doğrultusunda Art Sokaklar dizisinin çekimlerine yaz aylarında başlanacak ve ekran macerasına eylül ayında devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Türker İnanoğlu, Arka Sokaklar projesinin yayın haklarını Kanal D İç Yapımlar’a devretme kararı aldı. Prensipte anlaşan taraflar arasında kısa süre içinde imzaların atılacağı ve Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun Arka Sokaklar’a devam edeceği öğrenildi.

31 Temmuz 2006’dan bu yana Kanal D’de yayınlanan Art Sokaklar dizisinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan üstleniyor.

oguzeli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu