Haber

MHP Sivas 2.lik Milletvekili Adayı İlker İpek Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her departmanın takdirini kazanan İpek, vatandaşlardan ve esnaftan tam destek alıyor.

Milletvekili adayı Av. İlker İpek, bu çerçevede il merkezindeki seyahatlerine devam etti. İpek, Galeriler Sitesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra İpek ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla buluştukları Sultanşehir Sanayi Sitesi’ne taşındı. İpek, 14 Mayıs seçimleri için dua ve destek istedi. Sivas halkının talep ve beklentilerinin yüksek olduğuna işaret eden İpek, “Çiftçimizin de esnafımızın da kısacası tüm halkımızın MHP takımlarından beklentisi büyük. Biz her zaman halkımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Sivas 3 milletvekili vererek 3 Hilal’e tam destek verecek.” Buna inancımız tam. Bu seçimler hilal ile bir hac mücadelesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve kalkınmasının güçlendirilmesi önemlidir. Yabancı teröristlerle yola çıkanlara halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir, biz teröristlerle yan yana değiliz, masal anlatanlarla da yan yana değiliz.”

“Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne”

İpek daha sonra ilimizde faaliyet gösteren Plazaları tek tek dolaşarak plaza çalışanları ile görüştü. Personele işlerinde kolaylıklar dileyen İpek, “Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne” diyerek destek beklediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu