Haber

Tayfun Live’ın TFF Başkanı Büyükekşi’yi ziyareti

Edremit Belediyesi Başkan Yardımcısı Tayfun Yaşam, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Canlı yayında ilçedeki spor faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, Edremit’te yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarına destek olmak istediği TFF Başkanı Büyükekşi, Edremit’teki şehit ve gazi yakınlarını milli maça davet etti.

Edremit Belediyesi Başkan Yardımcısı Tayfun Yaşam, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can’ı ziyaret etti.

 

ZİYARETE HOŞ GELDİNİZ!

Başkan Yardımcısı Can, yeni seçilen TFF Lideri Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi’ni tebrik ederek başarılar diledi. Edremit ilçesindeki spor faaliyetleri ve Edremit Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Edremit ilçesinde yer alan Kaz Dağları’nın dünyada oksijenin en bol olduğu yerler arasında yer aldığını, spor kulüplerinin tercih ettiği Bolu, Afyon gibi Kaz Dağları’nın da kamp alanı olarak değerlendirilebileceğini belirtti.

 

ŞEHİT YAKINLARINA VE GAZİ’YE MİLLİ MAÇ DAVETİ!

TFF Lideri Büyükekşi, ziyaret için Yaşam’a teşekkür ederek, TFF olarak yurt genelindeki spor faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, Edremit halkına selamlarımı iletti. Lider Büyükekşi, A Milli Takım’ın oynayacağı ilk maçta Edremit’te yaşayan şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini stada davet etti.

Ziyarette Lider Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Tayfun Yaşam’a milli takım forması hediye etti. Live, “Bir dönem futbol oynayan her sporcunun hayali olan Ayyıldızlı Milli Takım formamızı teslim almanın gururunu ve onurunu yaşıyorum” dedi. sözlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-dodurga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu