Haber

Ses Tellerinden Rahatsız Olan Aleyna Tilki Sahnelere Dönecek mi?

Son zamanların en tanınan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde ses tellerindeki bir rahatsızlık nedeniyle sahnelerden uzak kalacağını öğrenmiştik. Doktoru ile birlikte açıklama yapan Fox, bir süredir şarkı söyleyemediğini belirtti. Peki, bir süredir rahatsız olan Aleyna Tilki sahnelere ne zaman dönecek? Gelin Aleyna Tilki’nin açıklamalarına birlikte göz atalım…

Aleyna Tilki biliyorsunuz hem müziğiyle hem de özel hayatıyla magazin gündeminden eksik etmeyen bir isim.

Aleyna Tilki çıkardığı müzikler ve çektiği kliplerle her dönemde adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da herkesin dikkatini çekiyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen tilki, ses tellerinden rahatsız olduğunu ifade etmişti. Aleyna Tilki’nin bir süre sahnelerden uzak durması gerektiğini öğrendik.

Ses tellerinin koptuğunu söyleyen Tilki, doktoruyla birlikte açıklama yaptı. Aleyna Tilki’nin doktoru sanatçının sağlık durumunu anlatarak tedavilerine devam ettiklerini söyledi.

Geçen aralık ayında Bülent Ersoy’un konserine giden Tilki, Bülent Ersoy’un ısrarlarına dayanamayıp sahnede müzik seslendirdi. İkilinin birlikte şarkı söylediği anlar da çok konuşuldu.

Bir süredir sahnelerden uzak kalan Aleyna Tilki’den yeni bir haber geldi! Tilki, gazetecilere verdiği röportajda kısa süre sonra sahnelere dönebileceğini belirtti.

“Bir ay sonra sahnede olacağım…”

Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tilki yaptığı açıklamada, “Ses tellerim düzeldi ama ödem olduğu için bir süre şarkı söylememeliyim ama bir ay sonra tekrar sahneye çıkacağım” dedi. o terimlerini kullandı.

Bu haber Tilki’nin hayranlarını çok mutlu etti! O zaman dört gözle bekliyoruz diyelim! ?

iskiliphaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu